Motoristien kriisitukipalvelu

MITEN KRIISIAPU TOIMII?

Kirjoittanut Marja Suominen
Meiltä kysytään usein, missä toimimme ja miten.

Ryhmämme jäsenistä osa on pääkaupunkiseudulla, itse asiassa kolme meistä.Muut ovat Tampere-Oulu linjalla.Joukossamme on mielenterveystyön ammattilaisia,erikoissairaanhoitaja sekä itse onnettomuuden läpikäyneitä tukihenkilöitä. Useat ammattiauttajista ja tukihenkilöistä ovat myös joutuneet itse onnettomuuteen ja/tai läheltä piti tilanteisiin.

Toimintamme on pääasiassa puhelin- ja nettiapua, joka tarkoittaa seuraavaa käytäntöä:

Henkilö, jolla on ollut vähältä piti tilanne liikenteessä tai hän on joutunut onnettomuuteen, voi ottaa yhteyttä meidän ryhmämme jäseneen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Parhaiten sujuu yhteydenotto laittamalla viestin ryhmämme jäsenenelle esim. soitatko minulle terveisin etunimi ja sukunimi.

Myös onnettomuuden uhrien omaisille on kriisiapu-tukitoiminta tarkoitettu. Yhteystiedot ovat jakamissamme esitteissä sekä näillä kotisivuillamme. Voimme myös sopia henkilökohtaisesta tapaamisesta, mikäli avun tarvitsija on auttajiemme saavutettavissa.

RYHMÄMME AUTTAJAT OVAT VAITIOLOVELVOLLISIA TERVEYDENHUOLTOHENKILÖSTÖN TAPAAN.

Puhelinapu vie aikaa useimmiten n. 1-1,5 tuntia, jona aikana käymme henkilön kanssa läpi tapahtuman, joka on häntä koskettanut. Tapahtuman käsittely voi vaatia useamman puhelun, joista voi sopia asiantuntijamme tai tukihenkilömme kanssa erikseen. Avun tarvitsija voi pyytää ryhmämme jäsentä soittamaan hänelle sopivana aikana. Mikäli asian yhteydessä tulee lisäasiantuntijatarvetta, ohjaamme henkilön lisäavun piiriin.

Tuemme tarvittaessa myös muissa elämän kriisitilanteissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, muutos alkaa yhteydenotosta.

Palvelumme on maksutonta.

Motukka mitali

Motukka muistotaulu

merkkien ja taulujen tilaukset marja.suominen( at ) motukka.fi tai puh. 044-2604 780 klo 17 jälkeen.
Taulun hinta kehyksillä( lasinen kehys) 15€+postimaksu, ilman kehyksiä 10€+postimaksu=kirjemaksu.

Mitalli 5€, mahdollista myös postittaa, jolloin kirjepostimaksu lisätään