Siitä on jo 10 v kun mp-onnettomuus tapahtui

Vieläkin muistan tapahtuneen; edessäni näkyi polkupyörä, liinat kiinni ja sitten mentiin, ”pimeyteen” taju kankaalle Loimaantiellä. Kipu oli kova. Sairaalaan ambulanssilla. Mp kaveri ajoi shokissaan sairaalaan perässä, jossa ei annettu tietoja minusta koska mp- kaverini ei ollut sukulainen. Hengissä kertoivat minun olevan. Kotiin päästettiin illalla, kipeänä, ruhjeilla ja mieheni kyydillä!

Myöhemmin juttelin kahden Motukkalaisen kanssa. Helpotti, vertaistuki! Nykyisin edelleen flash backkejä, en aja mitään vehjettä. Muistuttaisin kaikkia mp ihmisiä Liikennevakuutuksesta: Mikäli joudut onnettomuuteen, ota välittömästi yhteyttä vakuutukseesi. Eivät kerro kaikkea, etkä ehkä osaa kysyä?

MOTUKASSA on mp ihmisiä jotka osaavat  auttaa / vakuutusasiat, Kuunnella / flash back , ”kaveri ei jätetä” joten kuuntelijoina myös onnettomuutta sivusta seuranneelle.

Ole rohkea! Ota yhteyttä!
Terveisin MOTUKKALAINEN