2013 JUHLAVUOSI

MoTukka toiminta täyttää tänä vuonna 10 vuotta. MoTukka toiminnan juhlavuosi on näkyvilla myös facebookissa. Voit ”tykätä” juhlavuodesta ja siten tukea henkisesti toimintaamme ja lisätä sen näkyvyyttä Voit kutsua kavereitasi ryhmään; mitä enenmmän kutsut sitä näkyvämpää toimintamme.Kun tietoisuus leviää, tulee sitä enemmän meille yhteydenottoja ja voimme auttaa ja tukea motoristeja ja heidän läheisiään sekä yskittäiisä motoristeja. Olemme ylpeitä toiminnastamme, jota on meidän maamme lisäksi Ranskassa. Toiminnan tiimoilta voit ottaa yhteyttä ryhmämme koordinaattori Marja Suomiseen.
Nyt voit ostaa Motukka-muistotuotteita ja tukea samalla SMOTOn Motukka-kriisitukipalvelua.

Motukka-mitali ”Murtunut stonga” on tarkoitettu liivin, ajotakin tms. rinnukseen muistuttamaan niistä ystävistä, jotka eivät enää muuten pääse kulkemaan mukanamme tien päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Murtunut stonga” –taulu puolestaan sopii muistoesineeksi esim. kerhon seinälle tai adressiksi omaisille.

Murtunut_taulu_ISO

Tuotteiden myynnistä tuleva tuotto käytetään Motukan työn tukemiseen.

Lisätietoja ja tuotteiden tilaus: Marja.Suominen(a)motukka.fi